Courtesy of StereoDrive magazine
Published in StereoDrive issue #18

DEMO DAG BIJ AUTOSTORE

22 oktober was zo'n typische regenachtige dag waarop car-hifi winkels altijd hun demodagen lijken te plannen. Het Volendamse filiaal van Auto Store zette die dag de deuren wagenwijd open voor het publiek. Met demo auto's van Lanzar, Philips, Blaupunkt, NewSound, MTX en Rho Delta moest het publiek naar het terrein worden gelokt. AutoStore zelf toonde haar kunnen aan de hand van een oude Opel Manta en een op budget verbouwde Mercedes.

Nieuwe verscheiningen vormden een Jeep van L.A. Sound en een BMW van Rho Delta. Zoals van L.A. Sound te verwachten boomde de jeep er de hele dag vrolijk op los in een soort competitie met de Lanzar-bus. Rho Delta liet met een BMW coupee vol AVI speakers en MTX audio componenten horen hoe het ook kan door pure hifi neer te zetten. Het video-systeem in de Philips BMW (overigens geen auto van Philips zelf) trok veel aandacht met onder andere het haarscherpe beeld van de, niet langer leverbare, LCD monitor en de donderende geluidseffecten van de getoonde film.

De hele dag lang reden regionale car-audio liefhebbers af en aan. Zo liet vooral Boom Car Club Bollenstreek duidelijk van zich horen met een grotere schare auto's dan bij andere evenementen. De gerine omvang van het terrein en de dicht opelkaar geparkeerde auto's maakte dat dag plaats vond in een gezellig en ongedwongen sfeertje. AutoStore had die dag een aantal aanbiedingen met Kenwood en Sony apparatuur waardoor regelmatig klanten de winkel verlieten met een aantal dozen onder de arm.


home | all competitions